Kotiautomaatio

Kotiautomaatio

EKE on luotettava suomalainen kumppani kaikenkokoisiin kotiautomaatioprojekteihin. Smarthome by EKE -järjestelmästä onkin kuudessa vuodessa tullut Suomen eniten käytetty integroitu kotien automaatioratkaisu.

Smarthome by EKE

Kotiautomaatiojärjestelmä tekee asumisesta turvallisempaa, helpompaa, mukavampaa ja energiatehokkaampaa. Tarjoamme järjestelmäämme perustuvia kokonaisratkaisuja sekä yksityisille uudisrakentajille ja saneeraajille että rakennusliikkeille ja asunto-osakeyhtiöille. Meiltä saat halutessasi koko automaatiotoimituksen – LVISA-suunnittelusta loppukäyttäjien koulutukseen asti – luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Ratkaisumme perustuu EKEn omaan, erityisesti asuntoja varten kehitettyyn automaatiojärjestelmään, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Järjestelmän ”äly” on Linux-pohjainen keskusyksikkö, jonka helppokäyttöisellä web-käyttöliittymällä konfiguroidaan kaikki toiminnot. Tiedonsiirto perustuu langallisiin digitaalisiin ja analogisiin tuloihin ja lähtöihin sekä langattomaan EnOcean-protokollaan.

Toimimme Suomessa jälleenmyyjä- ja kumppaniverkoston kautta, ja pääkaupunkiseudulla myös myymme ja asennamme järjestelmiä itse.

Smarthome by EKE

Ota yhteyttä!